Τούρτα Αλατισμένης Καραμέλας

28,00 

Σε απόθεμα

Κατηγορία: Κωδικός προϊόντος: fh23

Περιγραφή

Η τούρτα αλατισμένης καραμέλας από κερί σόγιας και ελαιόλαδο είναι μια γλυκιά και ιδιαίτερη προσθήκη στο σπίτι σας. Αυτό το κερί αποπνέει έναν ζεστό και ευχάριστο αρωματικό συνδυασμό καραμέλας με μια ελαφριά νότα αλατισμένου φιστικιού, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς σε κάθε χώρο.

Φυσικά Υλικά: Κατασκευασμένο από φυσικό κερί σόγιας και ελαιόλαδο, αυτό το κερί προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον και ασφαλή επιλογή για την αρωματική διακόσμηση του σπιτιού σας.

Αρωματικό Μείγμα: Απολαύστε την απαλή και γλυκιά μυρωδιά της καραμέλας, συνδυασμένη με μια ελαφριά νότα αλατισμένου φιστικιού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές αναμνήσεις.

Διακοσμητικό: Η μορφή της τούρτας αλατισμένης καραμέλας προσθέτει μια διακοσμητική πινελιά σε κάθε χώρο, δημιουργώντας ένα γλυκό και ζεστό περιβάλλον.

Διάρκεια Καύσης: Κάθε τούρτα προσφέρει μια μακρά διάρκεια καύσης, εξασφαλίζοντας πολλές ώρες ευχάριστου αρώματος και φωτεινότητας.

Ιδανικό Δώρο: Αποτελεί το τέλειο δώρο για αγαπημένα πρόσωπα, προσφέροντας μια μοναδική και γλυκιά εμπειρία αρωματισμού και ατμόσφαιρας σε κάθε σπίτι.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,600 kg
Άρωμα

SALTY CARAMEL

Υλικά

Κερί Σόγιας, Κερί Ελαιολάδου

Νότες Αρώματος

Λεμονόφλουδα, σφένδαμο και μπισκότο, Ζεστό βούτυρο, Καμένη καραμέλα και σαντιγύ, βανίλια Μαδαγασκάρης.

Ένταση Αρώματος

Δυνατή

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.