”Barbie World” – Κερί Σόγιας

15,00 

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Κατηγορίες: , Κωδικός προϊόντος: gf51

Περιγραφή

Καλωσορίστε στον μαγικό κόσμο του “Barbie World – Κερί Σόγιας,” ένα εκπληκτικό κερί σόγιας που συνδυάζει τη ζεστασιά του φωτισμού με την απολαυστική αρωματική γλύκα της τσιχλόφουσκας.

Καθώς βυθιζόμαστε στη συναρπαστική συνέχεια της ανακάλυψης, το “Barbie World – Bubblegum Flavored” κερί σόγιας συνεχίζει να αποτελεί έναν εκπληκτικό σύντροφο στην καθημερινότητά σας. Οι νότες του bubblegum, αν και δροσερές, παραμένουν απαλές και χαριτωμένες, γεμίζοντας τον αέρα με μια αίσθηση παιχνιδιάρικης ευχαρίστησης.

Το εκλεκτικό άρωμα συνδυάζεται με την ανάλαφρη, αλλά διακριτική φωτεινότητα του κεριού, προσφέροντας έναν χαλαρωτικό και γοητευτικό φωτισμό. Αναβαθμίστε κάθε στιγμή της ημέρας, δίνοντας έναν ενθουσιώδη τόνο στον χώρο σας.

Επιπλέον, η μακρά διάρκεια του κεριού εξασφαλίζει μια συνεχή και ατελείωτη απόλαυση.

Αρχικά, θα εντυπωσιαστείτε από την εντυπωσιακή σχεδίαση του κεριού, που αντικατοπτρίζει τον ροζ ρομαντισμό και τον κόσμο της Barbie. Επίσης, η φωτεινή απόχρωση του κεριού προσθέτει έναν αέρα ζωηρότητας σε κάθε χώρο.

Επιπλέον, το άρωμα τσιχλόφουσκας δημιουργεί μια έκρηξη γεύσης που ξυπνά τις αισθήσεις σας. Το άρωμα της τσιχλόφουκσας ξεχωρίζει, προσφέροντας μια ευχάριστη γλυκιά νότα που παραμένει αξέχαστη. Το κερί διαρκεί για ώρες, γεμίζοντας τον χώρο σας με το απολαυστικό άρωμα.

Επίσης, απολαύστε το κερί “Barbie World – Κερί Σόγιας” ως τον τέλειο συνοδό για ρομαντικές βραδιές, παιχνιδιάρικες συγκεντρώσεις, ή απλά για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα χαράς.

Τέλος, η υψηλή ποιότητα κεριού σόγιας διασφαλίζει έναν καθαρό και βιώσιμο φωτισμό. Εκφράστε τον εαυτό σας με αυτό το εντυπωσιακό κερί, και εισέλθετε σε έναν κόσμο γεμάτο χαρά και γλυκές αναμνήσεις.

Καθώς βυθιζόμαστε στη συναρπαστική ανακάλυψη των αρωμάτων του, το “Barbie World – Bubblegum Flavored” κερί σόγιας συνεχίζει να αποτελεί έναν εκπληκτικό σύντροφο στην καθημερινότητά σας. Οι νότες του bubblegum, αν και δροσερές, παραμένουν απαλές και χαριτωμένες, γεμίζοντας τον αέρα με μια αίσθηση παιχνιδιάρικης ευχαρίστησης.

Το εκλεκτικό άρωμα συνδυάζεται με την ανάλαφρη, αλλά διακριτική φωτεινότητα του κεριού, προσφέροντας έναν χαλαρωτικό και γοητευτικό φωτισμό. Αναβαθμίστε κάθε στιγμή της ημέρας, δίνοντας έναν ενθουσιώδη τόνο στον χώρο σας.

Επιπλέον, η μακρά διάρκεια του κεριού εξασφαλίζει μια συνεχή και ατελείωτη απόλαυση, ενώ η απουσία καθαρίσματος από βλαβερές ουσίες καταστήσει την εμπειρία ακόμη πιο θετική και φιλική προς το περιβάλλον.

Συνδυάστε το με τα Wax Melts μας: https://moonstone.gr/eshop/product-category/soy-wax-melts/
Βρείτε μας στo instagram: https://www.instagram.com/moonstone.gr/
Και στο tik tok: https://www.tiktok.com/@moonstone.gr

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,450 kg
Άρωμα

Τσιχλόφουσκα

Υλικά

100% Φυτικό Κερί Σόγιας

Ώρες Καύσης

Έως και 60 ώρες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.