Wax Melt Dove

7,00 

Σε απόθεμα

Κατηγορία: Κωδικός προϊόντος: wm12

Περιγραφή

Τα Wax Melt Dove είναι μια απόλυτη επιλογή για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας στο σπίτι σας. Αυτά τα αρωματικά κεριά συνδυάζουν την κομψή αισθητική με την απολαυστική αρωματοθεραπεία. Προσφέροντας έναν ολοκληρωμένο τρόπο να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε.

Αρχικά, τα αρωματικά αυτά Wax Melts προσφέρουν μια ευχάριστη εμπειρία αρωματοθεραπείας.  Αφήνοντας ένα εκλεπτυσμένο άρωμα που γεμίζει τον χώρο με φρεσκάδα και ηρεμία. Το άρωμα των Wax Melt Dove είναι εμπνευσμένο από την αίσθηση αγνότητας και απαλότητας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που προσφέρει άνεση και ευεξία.

Επιπλέον, η εφαρμογή των Wax Melts Dove είναι απλή και ευέλικτη. Απλώς τοποθετήστε ένα Wax Melt σε έναν αρωματιστή, ανάψτε το και αφήστε το άρωμα να διαχέεται στον χώρο. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης.
Τέλος, τα Wax Melts Dove προσφέρουν μια οικονομική και αποτελεσματική επιλογή για να ανανεώσετε τον χώρο σας με ένα αρωματικό άρωμα που αγκαλιάζει τις αισθήσεις και δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Τα Wax Melts Dove συνθέτουν ένα αρωματικό ταξίδι που αγκαλιάζει τις αισθήσεις με εκλεπτυσμένη γοητεία. Αρχικά, στην κορυφή, η δροσερή επιγραμματικότητα του Περγαμόντο συνδυάζεται με την απαλή γλυκύτητα των Ανθών Αμυγδαλιάς και τον αρωματικό Ευκάλυπτο, δημιουργώντας ένα αρωματικό ξεκίνημα που εντυπωσιάζει.

Έπειτα, στην μεσαία νότα, τα Wax Melts αποκαλύπτουν μια κομψή ανθική συμφωνία. Το Τριαντάφυλλο, το Γιασεμί, η Λεβάντα, το Κρίνο της Κοιλάδας και η Βιολέτα ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα άρωμα πλούσιο σε λεπτομέρειες, που ακτινοβολεί αισθησιασμό και φινέτσα.

Στη βάση, τα Wax Melts Dove σφραγίζονται με τον χαρακτήρα τους. Ο Κέδρος προσφέρει ξύλινες και αρρενωπές νότες, ενώ το Πατσουλί και η Τόνκα προσθέτουν βάθος και μυστηριώδη γοητεία. Τέλος, η Βανίλια και ο Μόσχος συμπληρώνουν με μια γλυκιά, απαλή επίγευση που αφήνει μια αξέχαστη εντύπωση. Μια αρμονική συνθεση νοτών που αναδεικνύει την αρωματική υπογραφή των Wax Melts Dove, δημιουργώντας έναν χώρο γεμάτο κομψότητα και αίσθηση ευεξίας.

 

Συνδυάστε το με τους αρωματιστές μας: https://moonstone.gr/eshop/product-category/aromatistes/
Βρείτε μας στo instagram: https://www.instagram.com/moonstone.gr/
Και στο tik tok: https://www.tiktok.com/@moonstone.gr

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,100 kg
Υλικό

100% Κερί Ελαιολάδου

Άρωμα

DOVE

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.