Wax Melt Γιασεμί

7,00 

Σε απόθεμα

Κατηγορία: Κωδικός προϊόντος: WMGI2

Περιγραφή

Το Wax Melt Γιασεμί είναι μια απόλυτη αρωματική επιλογή που θα μεταμορφώσει τον χώρο σας σε έναν κήπο γεμάτο ανθισμένα λουλούδια και αίσθηση ευεξίας. Αρχικά, το εκλεπτυσμένο άρωμα του Γιασεμιού αγκαλιάζει τις αισθήσεις, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη αρμονία και γαλήνη.

Επιπλέον, το άρωμα του Γιασεμιού έχει γνωστοποιηθεί για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην αρωματοθεραπεία, βοηθώντας στη μείωση του άγχους και της έντασης. Αυτό το εξαιρετικό Wax Melt δημιουργεί ένα περιβάλλον που προσφέρει χαλάρωση και ευεξία.

Επίσης, το  Γιασεμί είναι ένα από τα πιο αισθησιακά και θηλυκά αρώματα που υπάρχουν. Καθιστώντας το ιδανική επιλογή για ρομαντικές στιγμές και στιγμές απόλαυσης.

Τέλος, αυτό το Wax Melt διαρκεί για πολλές ώρες, γεμίζοντας τον χώρο με ένα αίσθημα φρεσκάδας και ευωδιάς. Είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε σπίτι που επιθυμεί μια διακριτική, αλλά ευχάριστη αρωματική παρουσία.

Γνωρίστε την αρωματική σύνθεση του ‘Wax Melt Γιασεμί”:

Στην κορυφή, η απόλυτη φρεσκάδα του Γιασεμιού συνδυάζεται με το αρωματικό ξύσμα του πορτοκαλιού. Δημιουργώντας μια αίσθηση ενέργειας και ζωντάνιας που γεμίζει τον χώρο.

Στη μέση νότα, η πικρή αίσθηση του πορτοκαλιού συνδυάζεται με την απαλή γλυκύτητα της βανίλιας Μαδαγασκάρης. Δημιουργώντας ένα αρμονικό συνδυασμό που καθιστά το άρωμα ακόμη πιο πλούσιο και ελκυστικό.

Τέλος, η βάση των Wax Melts περιλαμβάνει την γλυκιά πνοή του μελιού, σε συνδυασμό με τις αισθησιακές νότες του μόσχου, δημιουργώντας μια ζεστή και αισθησιακή ατμόσφαιρα που διαρκεί. Αυτό το μοναδικό μείγμα αρωμάτων προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία που ξυπνά τις αισθήσεις και δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον γεμάτο ομορφιά και αρμονία.

Συνδυάστε το με τους αρωματιστές μας: https://moonstone.gr/eshop/product-category/aromatistes/
Βρείτε μας στo instagram: https://www.instagram.com/moonstone.gr/
Και στο tik tok: https://www.tiktok.com/@moonstone.gr

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,100 kg
Υλικό

Κερί Ελαιολάδου

Άρωμα

Γιασεμί

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.