Αρωματιστής Κουκουβάγια

12,00 

Αρωματιστής Κουκουβάγια. Κάντε τον χώρο σας να μυρίσει υπέροχα με αυτόν τον εξαιρετικά όμορφο αρωματιστή σε μορφή κουκουβάγιας. Διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα!

Εξαντλημένο

Κατηγορία:

Περιγραφή

Αρωματιστής Κουκουβάγια.

Κάντε τον χώρο σας να μυρίσει υπέροχα με αυτόν τον εξαιρετικά όμορφο αρωματιστή σε μορφή κουκουβάγιας. Διατίθεται  σε λευκό και μαύρο χρώμα!

Αρωματιστής Κουκουβάγια 

Ο μαγικός κόσμος των αρωματικών εμπνέει μυαλό και ψυχή. Ανακαλύψτε τη μαγεία της αρωματικής κουκουβάγιας με τον μαύρο αρωματιστή. Η αρωματική κουκουβάγια με το μαύρο χρώμα προσφέρει έναν αισθητικά εντυπωσιακό τρόπο να αρωματίσετε τον χώρο σας.

Ο ματ χρωματισμός του δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας και μυστηρίου στον χώρο σας. Σε αυτό τον κομψό σχεδιασμό, η αρωματική κουκουβάγια απελευθερώνει το αγαπημένο σας άρωμα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας.

Είναι ιδανικός για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο ή οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε να αρωματίσετε. Ανανεώστε την ατμόσφαιρα, και επιλέξτε το αγαπημένο σας αρωματικό κερί ή wax melt για να τοποθετήσετε μέσα στον αρωματιστή.

Αφεθείτε στη μαγεία της αρωματικής κουκουβάγιας με τον  αρωματιστή αυτό. Ανανεώστε τον χώρο σας με έναν τρόπο που θα σας εκπλήξει και θα σας γεμίσει με αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.”

Επιλέξτε τον αρωματιστή κουκουβάγια και ανακαλύψτε τη μαγεία των αρωμάτων στον χώρο σας. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα και απολαύστε την ευεξία που προσφέρει η αρωματοθεραπεία. Είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα χώρο που θα αγαπάτε.

Ο αρωματιστής κουκουβάγια:

Προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αρωματισμού. Επιπλεόν είναι ιδανικός για όσους αναζητούν έναν τρόπο να δημιουργήσουν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αρωματικά μελτ που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό, εξασφαλίζοντας έναν διακριτικό, μακράς διάρκειας αρωματισμό.

Ο αρωματιστής κουκουβάγια είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση. Απλά τοποθετήστε το σε έναν επίπεδο και σταθερό χώρο,  στη συνέχεια, τοποθετήστε μια αρωματική πλάκα στο εσωτερικό και  αφήστε τον αρωματιστή να γεμίσει τον χώρο με μια απολαυστική αρωματική ατμόσφαιρα.

Υψηλής Ποιότητας Υλικά:

Κάθε αρωματιστής κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και ασφάλεια. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός καθιστά αυτόν τον αρωματιστή ένα κομψό διακοσμητικό αντικείμενο που συμβάλλει στη βελτίωση του χώρου σας.

Αρωματική Εκρηκτικότητα:

Κάθε αρωματιστής κουκουβάγιας συνοδεύεται από αρωματικά wax melts. Τα melts διαθέτουν εκρηκτικά αρώματα που γεμίζουν τον χώρο σας με ευχάριστες νότες, δημιουργώντας μια ηρεμιστική ατμόσφαιρα για όλους τους επισκέπτες σας.

Συνδυάστε τον αρωματιστή με τη συλλογή από τα μελτ μας!
https://moonstone.gr/eshop/product-category/diakosmitika-choroy/aromatika-keria/soy-wax-melts/

Μπορείτε να μας βρείτε και στο instagram εδώ!
https://www.instagram.com/moonstone.gr/

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,400 kg
Διαστάσεις 10 cm
Χρώμα

Λευκό, Μαύρο