Wax Melt Τσιχλόφουσκα

7,00 

Σε απόθεμα

Κατηγορία: Κωδικός προϊόντος: WM-WBG

Περιγραφή

Αφεθείτε στη μαγευτική αίσθηση των Wax Melt Τσιχλόφουσκα, των αρωματικών melts που θα σας ταξιδέψουν σε μια ανέμελη εποχή παιδικής αθωότητας και χαράς. Με κάθε κομμάτι που λιώνει, απελευθερώνεται ένα έντονο άρωμα τσιχλόφουσκας. Προσκαλώντας σας να ανακαλύψετε τη χαρά και τη ζωντάνια που προσφέρει.

Αρχικά, οι νότες της τσιχλόφουσκας θα σας μεταφέρουν σε μια εποχή ανέμελων παιδικών αναμνήσεων, γεμάτων χαρούμενες στιγμές και αισιοδοξία. Επιπλέον, η γλυκιά νότα της βανίλιας προσθέτει μια αίσθηση ζεστασιάς και φιλικότητας στο περιβάλλον. Ενώ ο αρμονικός συνδυασμός του δαμάσκηνου και της βανίλιας προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Τέλος, κάθε melt είναι μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν χώρο γεμάτο ευχάριστες εντυπώσεις και θετική ενέργεια.Το άρωμα της τσιχλόφουσκας σας μεταφέρει σε μια εποχή, γεμάτη με παιχνίδια στο πάρκο, γλυκές λιχουδιές και ατέλειωτο γέλιο.  Αφεθείτε στη μαγεία των Wax Melt Τσιχλόφουσκα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας σε έναν κόσμο γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις και αισιοδοξία.

Η αρωματική σύνθεση των Wax Melt Τσιχλόφουσκα:

Αρχικά το ταξίδι ξεκινά με τις ζουμερές νότες της ζαχαροκάλαμου και του δροσερού δαμάσκηνου που ξυπνούν τις αισθήσεις σας. Το άρωμα τους αναδεικνύει μια εκλεπτυσμένη συναίσθηση γλυκιάς απόλαυσης.
Έπειτα στις μεσαίες νότες, η ζάχαρη συναντά το γαρύφαλλο και τη φρέσκια φράουλα. Δημιουργώντας έτσι έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό αρωμάτων που αναδεικνύει τη γλυκιά πλευρά της ζωής. Η αίσθηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας που προσφέρει η σύνθεσή τους ανανεώνει το περιβάλλον και διεγείρει τις αισθήσεις σας.

Τέλος, η ζεστή βάση από  βανίλια, μόσχο φρούτων, μαλακό κέδρο και γλυκάνισο δημιουργεί μια απαλή αγκαλιά που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και ευτυχίας στον αέρα. Κάθε φορά που ανάβετε ένα melt, απελευθερώνεται ένας χορός αρωμάτων που σας προσκαλεί να απολαύσετε την ατελείωτη γλυκιά απόλαυση και να ξεφεύγετε σε έναν κόσμο γεμάτο ηδονή και αισιοδοξία.

Συνδυάστε το με τους αρωματιστές μας: https://moonstone.gr/eshop/product-category/aromatistes/
Βρείτε μας στo instagram: https://www.instagram.com/moonstone.gr/
Και στο tik tok: https://www.tiktok.com/@moonstone.gr

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,100 kg
Υλικό

Κερί Ελαιολάδου

Άρωμα

Τσιχλόφουσκα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.