Κερί milkshake σοκολάτας

18,00 

Σε απόθεμα

Κατηγορία: Κωδικός προϊόντος: CNG-CHM

Περιγραφή

Αυτό το αρωματικό κερί σόγιας με αρωματική νότα σοκολάτας και με την εκπληκτική εμφάνιση του Milkshake είναι περισσότερο από ένα απλό κερί, είναι μια εμπειρία που θα απολαύσετε με όλες τις αισθήσεις σας. Κάθε φορά που ανάβετε αυτό το κερί, απελευθερώνει έναν πλούτο από αρώματα σοκολάτας που θα εντυπωσιάσουν. Το απολαυστικό άρωμα της σοκολάτας γεμίζει τον χώρο με μια γλυκιά αίσθηση ικανοποίησης και ευφορίας. 

Το κερί διαθέτει μια εκπληκτική εμφάνιση που θυμίζει πλούσιο και κρεμώδες Milkshake σοκολάτας. Η απαλή και αφράτη υφή του κεριού αποτελεί ένα αντικείμενο που προσελκύει τα βλέμματα και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και γοητείας.

Απολαύστε μια γλυκιά απόδραση με αυτό το κερί που μοιάζει με Milkshake σοκολάτας. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την εξωτική γεύση της σοκολάτας και να χαλαρώσει σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη γλυκιά απόλαυση.

Αναβιώστε τις αισθήσεις και τις αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας ή μοιραστείτε αυτήν την απολαυστική εμπειρία με αγαπημένα πρόσωπα. Αποτελεί το τέλειο δώρο για κάθε λάτρη της σοκολάτας και αποτελεί μια μοναδική προσθήκη σε κάθε χώρο.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,450 kg
Διαστάσεις 0,10 cm
Υλικά

100% Φυτικό Κερί Σόγιας

Άρωμα

Hot Chocolate

Νότες Αρώματος

Ημι-γλυκιά σοκολάτα, Hot Fudge \ Μεσαία: Συμπυκνωμένο Γάλα, Φρέσκο ​​Ψημένο Μπράουνι / Βάση: Κρέμα Σαντιγί, Βανίλια Μαδαγασκάρης

Ένταση Αρώματος

Δυνατή

Ώρες Καύσης

Έως και 70 ώρες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.